У Росії можуть забрати Чемпіонат світу з футболу: розкрито сценарій
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Росії можуть забрати Чемпіонат світу з футболу: розкрито сценарій

У Росії можуть забрати Чемпіонат світу з футболу: розкрито сценарій
Джерело:  Daily Mail

Росія може позбутися права проведення  Чемпіоната світу з футболу 2018 року  у випадку, якщо ФІФА доведе причетність російського віце-прем'єра і президента Російського футбольного союзу Віталій Мутко до приховування вживання допінгу футболістами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.
За даними британських журналістів, слідча палата комітету ФІФА з етики веде попереднє розслідування відносно Мутко.
Зокрема, Міжнародна футбольна асоціація оцінить роль чиновника у державній системі по прихованню вживання допінгу спортсменами, і, зокрема, футболістами.


Читайте також: Путінский міністр проговорився про допінг: в мережі сміються над відео

У разі, якщо будуть знайдені докази причетності Мутко до приховування вживання допінгу, він буде відлучений від будь-якої футбольної діяльності, а чемпіонат світу 2018 року можуть перенести з Росії в іншу країну.
Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Росія позбулася права на проведення чемпіонату світу-2017 по бобслею і скелетону: спортивний форум був перенесений з Сочі в інше місто.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?