"Океан Ельзи" яскраво виступив в Польщі і нагадав, чий Донецьк: з'явилися фото і відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Океан Ельзи" яскраво виступив в Польщі і нагадав, чий Донецьк: з'явилися фото і відео

"Океан Ельзи" яскраво виступив в Польщі і нагадав, чий Донецьк: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Відомий український гурт "Океан Ельзи" 17 грудня яскраво виступив в польській столиці Варшаві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


Після виступу фронтмен "Океану Ельзи" Святослав Вакарчук нагадав, кому насправді належить окупований Донецьк, опублікувавши фотографію, де він тримає прапор України, на якому написано назву захопленого бойовиками ДНР міста.


Читайте також: Найпотужніший концерт "Океану Ельзи" в Мінську: з'явилися нові відео і фото


"Класно, що наші концерти, навіть за кордоном, об'єднують людей з усіх куточків України! Це надихає!", - написав Вакарчук.


Користувач мережі Левченко Олена прокоментувала запис музиканта: "Боже, Донецьк!!! Музика - це мить. І кожну мить музики ОЕ робить Україну сильнішою! Всіх нас щасливішими! Дякую ОЕ!"




У соцмережах опублікували фото і відео, зняті під час концерту "Океану Ельзи" і поділилися приємними враженнями від виступу української групи.




Левченко Елен: "У небо летять вогні! Вогні любові до ОЕ! Красиво і, як завжди, неймовірно зворушливо! Краса у всьому! Наш щирий і красивий ОЕ!".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  "Океан Ельзи" виступав в білоруській столиці Мінську, і Святослав Вакарчук присвятив одну з пісень вбитому українському журналісту білоруського походження Павлу Шеремету.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?