Звільнення полонених українців: Порошенко повідомив важливу новину
Категорія
Події
Дата публікації

Звільнення полонених українців: Порошенко повідомив важливу новину

Звільнення полонених українців: Порошенко повідомив важливу новину
Джерело:  online.ua

Президент України  Петро Порошенко  заявив про те, що з полону бойовиків на Донбасі звільнений «кіборг» Тарас Колодій, який провів в полоні майже два роки.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Петра Порошенка.


«Щойно голова СБУ доповів про звільнення нашого Кіборга Тараса Колодія. Після майже двох років полону він на волі. Дякую всім, хто сприяв цьому!», - написав Порошенко.



Читайте також:  Бійці добробатів оголосили ультиматум бойовикам ДНР-ЛНР


Як повідомляв ONLINE.UA,  15 грудня представник України в Тристоронньої контактній групі з гуманітарних питань Ірина Геращенко заявила, що Україна як жест доброї волі передасть ОРДЛО 15 осіб  зі списку бойовиків, щоб розблокувати процес звільнення заручників.


У той же час 16 грудня  бойовики так званої ДНР заявили про те, що не мають наміру звільняти нікого з полонених у відповідь на жест доброї волі українського уряду.


Також українська сторона заявляла про  готовності передати бойовикам 228 заручників в обмін на 58 утримуваних на Донбасі українців.


У відповідь на це "омбудсмен ДНР" Дар'я Морозова заявила, що бойовики ДНР можуть віддати 8 українців в обмін на 228 утримуваних Україною бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?