Стрілянина в столиці Чечні: з'явилися нові відео і важливі подробиці
Категорія
Світ
Дата публікації

Стрілянина в столиці Чечні: з'явилися нові відео і важливі подробиці

Стрілянина в столиці Чечні: з'явилися нові відео і важливі подробиці
Джерело:  online.ua

Бойовики, підозрювані в  перестрілці з поліцейськими в столиці Чечні Грозному, в ході якої загинули 4 людини, блоковані біля кладовища в Старопромисловському районі міста.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини, яке цитує джерела в російських правоохоронних органах.


"На даний момент підозрювані в нападі блоковані в районі кладовища в Старопромисловському районі, проходить спецоперація", - розповіло джерело.


Співрозмовник агентства також заявив, що троє бойовиків були затримані, розшукуються ще три людини.


При цьому очевидці розповіли, що в даному районі міста чутна стрілянина.


Читайте також:  Яка ганьба: мережу підірвало відео репетиції Галустяна перед Кадировим


"Я проїжджав повз і бачив велику кількість силовиків, багато машин співробітників. Люди кажуть, що знову стріляли в районі Ташкали. Кажуть, що розшукують машини - одну" Пріору "(Лада Пріора - Ред.) і 99 (ВАЗ 21099 - Ред.), які, начебто, бойовики відібрали у поліцейських", - заявив співрозмовник агентства.


Інший житель міста повідомив, що звуки розривів і стрільби долинали навіть до Ленінського району Грозного.


При цьому в мережі з'являються саркастичні коментарі з приводу стрілянини в Грозному в зв'язку із запрошенням в ЗМІ лідера Чечні Рамзана Кадирова всім бажаючим зустріти Новий рік в Чечні, яке той зробив 2 дня назад.


«Рамзан Кадиров запросив всіх бажаючих провести Новий рік в Чечні», - процитував Кадирова російський блогер Рустем Адагамов в підписі до його фото, зробленого з відео, на якому Кадиров розповідає про нічний бій в Грозному.





Відео моменту початку стрілянини:





Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося відео з Грозного, на кадрах якого глава республіки Рамзан Кадиров пройшовся по місцю перестрілки і розповів про нічний бій з "шайтанами".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?