З'явилася несподівана деталь звільнення "кіборга" з полону бойовиків
Категорія
Події
Дата публікації

З'явилася несподівана деталь звільнення "кіборга" з полону бойовиків

З'явилася несподівана деталь звільнення "кіборга" з полону бойовиків
Джерело:  online.ua

Радник глави Служби безпеки України Юрій Тандіт пояснив, що  "кіборг" Тарас Колодій, який майже два роки провів в полоні у проросійських бойовиків на Донбасі, був звільнений не в рамках обміну ув'язненими, а на прохання Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співробітника української спецслужби.


Читайте також: Бійці добробатів оголосили ультиматум бойовикам ДНР-ЛНР


За словами Тандіта, глава СБУ Василь Грицак на Раді Церков в Краматорську попросив митрополита Августина передати Митрополиту Онуфрію прохання вплинути на процес звільнення заручників з полону бойовиків.


"Ми сподіваємося, що і далі українська православна церква допомагатиме в нашій спільній справі - повернення всіх наших Героїв додому, в їх сім'ї", - підкреслив Тандіт.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко опублікувала перші фото "кіборга" Тараса Колодія на свободі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?