Бої в столиці Чечні: вбито 7 осіб, Кадиров показав нове відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Бої в столиці Чечні: вбито 7 осіб, Кадиров показав нове відео

Бої в столиці Чечні: вбито 7 осіб, Кадиров показав нове відео
Джерело:  online.ua

У столиці Чечні Грозному завершена спецоперація силовиків, за результатами якої вбиті семеро осіб, четверо затримані, троє отримали поранення.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram лідера Чечні Рамзана Кадирова, який опублікував відповідне відео.


Спецоперація в Грозному почалася після  перестрілки в ніч на 18 грудня невідомих бойовиків з поліцейськими, в результаті якої загинули 4 людини.


«Спецоперація в Грозному і його околицях завершена. Знищені 7 бандитів, четверо затримані, в тому числі троє знаходяться в лікарні з вогнепальними пораненнями», - написав Кадиров.


Читайте також:  Перестрілка в Чечні: Кадиров показав ще одне відео


Він також заявив, що інформація про стрілянину в центрі Грозного була помилковою.


«Одне з інтернет-видань з поміткою «Блискавка» повідомило, що в неділю в центрі міста прогримів вибух і ведеться стрілянина. Насправді, на проспекті, про який йде мова, не було ніякого вибуху і стрілянини, не пролунав жоден постріл, працювали всі магазини, ресторани, кафе, установи. Також писали, що спецоперація проводиться в Старопромисловському районі, хоча вона проходила в кількох кілометрах від міста в гірничо-лісистій місцевості, де немає жодної споруди», - додав Кадиров.


«Нашим друзям у всьому світі говорю, що в Грозному і Чечні все спокійно, готуємося до Нового року, чекаємо вас в гості», - додав глава Чечні.


У той же час джерела агентства ТАСС повідомляють, що під час проведення спецоперації по ліквідації групи бойовиків співробітник МВС Чечні отримав смертельне поранення. ТАСС також інформує, що операція проходила в Старопромисловському районі Грозного.


Обережно! Відео 18+



Як повідомляв ONLINE.UA,  інформацію про стрілянину і вибух в центрі Грозного на проспекті Путіна повідомило 18 грудня видання «Кавказький вузол», також підкреслювалося, що операція проходить в межах міста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?