Війна на Донбасі: в бою під Дебальцево сили АТО і бойовики зазнали великих втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Війна на Донбасі: в бою під Дебальцево сили АТО і бойовики зазнали великих втрат

Війна на Донбасі: в бою під Дебальцево сили АТО і бойовики зазнали великих втрат
Джерело:  online.ua

У зоні антитерористичної операції в районі Світлодарської дуги в районі Дебальцево в Донецькій області 18 грудня загинули п'ятеро українських військових, ще шестеро отримали поранення, при цьому ліквідовано 20 бойовиків.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО в Facebook.


У штабі підкреслюють, що бойовики так званих ДНР і ЛНР намагалися вибити українських військових з займаних позицій в районі Світлодарської дуги.


"Починаючи з 5:50 в районі Світлодарської дуги, після тривалої вогневої підготовки з застосуванням великокаліберної артилерії і мінометів, російсько-окупаційні найманці намагалися вибити наші передові підрозділи з займаних позицій», - сказано в повідомленні.


Читайте також:  Бойовики завдають ударів по силам АТО, просто почитавши Facebook - український розвідник


«Для цього противник значними силами спробував здійснити обхідний маневр наших опорних пунктів. Однак його наміри були вчасно викрито, почався бій, під час якого наміри окупантів були зірвані. В ході двогодинного бою наші підрозділи вмілими діями завдали поразки бойовикам. За підтвердженими даними розвідки, втрати противника склали близько 20 осіб убитими і до 30 поранених", - сказано в повідомленні.


У той же час, згідно з інформацією штабу АТО, 5 українських військовослужбовців загинули, 6 отримали поранення.


Як повідомляв ONLINE.UA,  за добу 10 грудня в зоні АТО на Донбасі 3 українських військових загинули, 2 бійців отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?