Все буде добре: у Порошенка прокоментували ситуацію навколо "ПриватБанку"
Категорія
Економіка
Дата публікації

Все буде добре: у Порошенка прокоментували ситуацію навколо "ПриватБанку"

Все буде добре: у Порошенка прокоментували ситуацію навколо "ПриватБанку"
Джерело:  online.ua

Народний депутат, заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко висловив свою впевненість в тому, що з  "ПриватБанком", навколо якого циркулюють чутки про його націоналізацію, "все буде добре".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ефір з Кононенко на телеканалі « 112-Україна ».


"Я знаю про те, що відбувається, тільки з відкритих джерел. Єдине, що хочу сказати: впевнений, що з "Приватом" все буде добре», - заявив Кононенко.


"Приват" - це великий системний банк, і якщо в цьому контексті щось буде потрібно від парламенту, буде внесений якийсь законопроект з точки зору підтримки стабільності банківської системи, але ми оперативно на це відреагуємо", - додав нардеп.


Він також нагадав, що парламент свого часу відреагував на внесений президентом Петром Порошенком законопроект по банку "Михайлівському".


Читайте також:  ЗМІ дізналися про таємні переговори Порошенко і Коломойського


"Переконаний, що робота банківської системи потребує певних правил, тиші, і щоб було якомога менше припущень", - також заявив Кононенко.


Як повідомляв ONLINE.UA,  18 грудня в адміністрації президента України відбудеться засідання Ради національної безпеки і оборони, на якому буде розглядатися в тому числі ситуація, що склалася навколо "ПриватБанку", поінформувало джерело агентства "Інтерфакс-Україна".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?