Націоналізація "ПриватБанку": з'явився прогноз щодо дій Коломойського
Категорія
Економіка
Дата публікації

Націоналізація "ПриватБанку": з'явився прогноз щодо дій Коломойського

Націоналізація "ПриватБанку": з'явився прогноз щодо дій Коломойського
Джерело:  online.ua

Колишній акціонер націоналізованого «ПриватБанку» Ігор Коломойський, ймовірно, вестиме активну політичну діяльність навколо його партії УКРОП і протистоятиме президенту Петру Порошенку, вважає політичний експерт Євген Магда.
Таку думку Магда висловив у своїй статті для ONLINE.UA.
«Цікава подальша політична доля Ігоря Коломойського, до останнього часу - провідного співвласника "Приватбанку". Сумніваюся, що на момент обрання головою комісії партійного контролю в УКРОПі він не знав про стан справ у фінансовій установі», - вважає Магда.
«Один з найбагатших людей України фактично скинув актив, що перестає приносити фінансові дивіденди, і може захопитися безпосередньо політичною діяльністю в партії, яка занадто зобов'язана йому своїм існуванням», - прогнозує Магда.

Читайте також: Г оловні заяви влади щодо "ПриватБанку" зібрали в одному відео
«Коломойський залишається в недосяжності для української Феміди і продовжує азартно грати в кішки-мишки з Петром Порошенком. У цьому контексті цікаво, чи є інформаційний нейтралітет медіа, що належать Коломойському, і паралельна короткозорість вітчизняної Феміди умовами здійснення націоналізації», - ставить риторичне питання політичний експерт.
Повний текст статті Євгена Магди читайте на ONLINE.UA: Націоналізація "ПриватБанку": Коломойський продовжить грати в кішки-мишки з Порошенком. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?