Загострення на Донбасі: з'явилася офіційна інформація про втрати сил АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення на Донбасі: з'явилася офіційна інформація про втрати сил АТО

Загострення на Донбасі: з'явилася офіційна інформація про втрати сил АТО
Джерело:  online.ua

Представник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що за минулу добу на Світлодарській дузі під Дебальцевим загинули п'ять українських військовослужбовців, 16 - поранені, травмовані або контужені.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112 Україна.
"За минулу добу внаслідок активних бойових дій п'ять українських військовослужбовців загинули, шість - отримали поранення, ще 10 - травми і контузії. Цих втрат наші війська зазнали на Світлодарській дузі і в результаті ворожих обстрілів з важкого озброєння. Це найважчі втрати Збройних сил України за останні п'ять місяців", - сказав Лисенко.
Читайте також: Загострення на Донбасі: з'явилися нові дані про втрати бойовиків і наслідки боїв
Полковник висловив співчуття рідним загиблих військовослужбовців.
Як повідомляв ONLINE.UA, начальник Об'єднаного оперативного штабу Збройних сил України генерал-лейтенант Олександр Сірський заявив, що бойовики на Донбасі на Світлодарській дузі біля Дебальцевого Донецької області вели артилерійський мінометний обстріл з окупованих ними населених пунктів із заборонених Мінською угодою озброєнь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?