Загострення на Донбасі: Кучма назвав винних
Категорія
Події
Дата публікації

Загострення на Донбасі: Кучма назвав винних

Загострення на Донбасі: Кучма назвав винних
Джерело:  online.ua

Представник України в Тристоронній Контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі, екс-президент Леонід Кучма прокоментував бої на Світлодарській дузі під Дебальцевим Донецької області 18 грудня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря Кучми Дарки Оліфер.
«Коментар Леоніда Кучми щодо подій на Світлодарській дузі», - написала Оліфер.
«Українська сторона обурена грубим порушенням Мінських домовленостей з боку ОРДЛО. Блок питань з безпеки залишається ключовим і він як і раніше не виконується», - процитувала Кучму його прес-секретар.

Читайте також: Загострення на Донбасі: з'явилися нові дані про втрати бойовиків і наслідки боїв
«Представники окремих районів Донецької та Луганської областей несуть повну відповідальність за те, що трапилося на Світлодарській дузі, за всіх загиблих і поранених, за ескалацію ситуації», - додала Оліфер, цитуючи другого президента України.



Як повідомляв ONLINE.UA, представник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що за минулу добу на Світлодарській дузі під Дебальцевим загинули п'ять українських військовослужбовців, 16 - поранені, травмовані або контужені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?