Націоналізація "ПриватБанку": стало відомо, чи не почалася паніка
Категорія
Економіка
Дата публікації

Націоналізація "ПриватБанку": стало відомо, чи не почалася паніка

Націоналізація "ПриватБанку": стало відомо, чи не почалася паніка
Джерело:  online.ua

Націоналізація «ПриватБанку»

, проведена за рішенням уряду 18 грудня, не становить будь-яких загроз і не привела до клієнтської підвищеної активності, паніка серед вкладників не почалася.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву першого заступника глави Національного банку України Якова Смолія, яку процитував

УНІАН

.


В ході брифінгу в штаб-квартирі «ПриватБанку» в Дніпрі Смолій сказав: «Ми не відзначаємо якоїсь клієнтської надактивності. Національний банк докладе всіх зусиль, щоб підкріпити банк ліквідністю, щоб забезпечити безперебійну роботу банку і всієї банківської системи».


«Інформую також, що я розмовляв з главами правління інших банків. Вони відзначають стабільність в роботі банківської системи, ніяких непередбачених ситуацій в банківській системі наразі не відзначається», - додав Смолій.



Читайте також

:

На

ціоналізація "ПриватБанку": Коломойський продовжить грати в кішки-мишки з Порошенком

Нагадаємо, Кабінет міністрів України на позачерговому засіданні в неділю, 18 грудня, прийняв рішення передати в 100% державну власність найбільший в Україні банк «ПриватБанк». Рішення прийнято на підставі результатів засідання Ради національної безпеки і оборони за пропозицією НБУ.


Як повідомляв ONLINE.UA,

після націоналізації "ПриватБанку" онлайн-система платежів "Приват24" і інші інтернет-сервіси банку перейшли у власність держави, заявив перший заступник голови правління банку Олег Гороховський

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?