"ПриватБанк" пішов на новий позаплановий захід
Категорія
Економіка
Дата публікації

"ПриватБанк" пішов на новий позаплановий захід

"ПриватБанк" пішов на новий позаплановий захід
Джерело:  online.ua

"ПриватБанк", який раніше був націоналізований

, тимчасово заморозив кошти на рахунках корпоративних клієнтів, починаючи з 19 грудня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Приват24 для бізнесу".


У повідомленні зазначено, що проведення видаткових операцій з рахунків і карт допускається в межах сум, що перевищують залишок на цих рахунках за станом на ранок 19.12.2016 р., а всі кредитні ліміти на рахунках, овердрафти, ліміти гарантованих платежів і бізнес-розстрочки обнулені чи знижені до рівня заборгованості (за її наявності).



Читайте також

:

Ситуа

ція навколо "ПриватБанку": з'явилося відео з поясненнями Порошенка


У той же час, як йдеться в повідомленні, всі прибуткові операції обслуговуються без обмежень.




"Наприклад, залишок на рахунку станом на ранок 19.12.2016 р. становив 100.000 грн. Ця сума стає "незнижуваним залишком". Припустимо, з цього моменту на рахунок надходили вхідні платежі (від контрагентів, відшкодування по еквайрингу, виручка тощо) на загальну суму 50.000 грн і залишок тепер становить 150.000 грн. Відповідно, тільки ці 50.000 грн можна використовувати для проведення платежів або витрачати за допомогою карти", - пояснили в банку.


"Такий режим обслуговування корпоративних клієнтів є тимчасовим. Всі рішення про його подальші зміни будуть прийматися паном Шлапаком А.В. як тільки він приступить до виконання обов'язків Голови Правління банку", - додали у фінустанові.


Як повідомляв ONLINE.UA,

міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що після націоналізації "ПриватБанку" його підготують для продажу, яка може відбутися вже навіть через півроку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?