Бої на Світлодарській дузі: з'явилося відео з розповідями військових
Категорія
Події
Дата публікації

Бої на Світлодарській дузі: з'явилося відео з розповідями військових

Бої на Світлодарській дузі: з'явилося відео з розповідями військових
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилося відео, на якому військовослужбовці Збройних сил України розповіли про бій на Світлодарській дузі під Дебальцевим, який пройшов 18 грудня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на Youtube-каналі Військового телебачення України.
Читайте також: Загострення на Донбасі: з'явилася офіційна інформація про втрати сил АТО


"18 грудня близько другої години ночі противник почав проводити скупчення, після чого скоїв наступ на підрозділи 54-ї окремої механізованої бригади. Після чого завдав артилерійських ударів і вступив у тактичний бій", - сказав український військовий.


За його словами, підрозділи 54-ї бригади дали відсіч бойовикам, утримали позиції і перейшли в контрнаступ.


"У нас є втрати. На цей момент є загиблі, є поранені, є контужений. За загиблими - 5, по поранених - 16, один - безвісти зниклий", - додав боєць.


Він також зазначив, що втрати бойовиків більше в чотири рази. Крім того, речі загиблих бойовиків підтверджують, що це були громадяни Росії.


Також повідомляється, що бойовики перебили підстанції та електромережі в районі Світлодарської дуги. Є два потрапляння в школу, чотири "прильоти" біля дитячого садка.


Відзначимо, що відео було опубліковано 19 грудня.



Як повідомляв ONLINE.UA,

19 грудня в районі Світлодарської дуги під Дебальцевим Донецької області відновився бій, бойовики ДНР перейшли в наступ на позиції сил АТО

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?