Новий "помилковий" трейлер "Мумії" підірвав мережу: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Новий "помилковий" трейлер "Мумії" підірвав мережу: опубліковано відео

Новий "помилковий" трейлер "Мумії" підірвав мережу: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

В мережі опублікована незвична версія трейлера  нової "Мумії" з Томом Крузом, в якій відсутня музика та інші звукові ефекти, якими насичуються сцени.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ролик, опублікований в YouTube.
Судячи з усього, така версія трейлера, який, до слова вийшов ще 4 грудня, була опублікована випадково.

Читайте також: Вийшов трейлер нової частини фільму "Форсаж": з'явилося відео
У ролику відсутня кілька звукових доріжок. У деяких кадрах присутні лише окремі фрази, трохи фонового шуму і виття Тома Круза.


У мережі посміялися над "помилковим" роликом:


LinskayaHer: спасибі, прокричалась з цього
Master Plushek:  посміявся від душі...
max1mum: Дуже ржачно, особливо коли кричать) а взагалі - звідки блін в Англії така купа піску щоб нею керувати, якби справа в Єгипті була те ще зрозуміло... не знаю чому я про це подумав, але от якось не асоціюється у мене дощовий похмурий Лондон з яскравим піском пустель.
JiggaJigga: Крики ржачні)))
Elidesigner: А початок трейлера, до того моменту як в кабіну влетіли птиці, дуже навіть нічого без музики! але далі правда дуже забавно))
Ось як виглядає офіційний трейлер:


Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі опублікований новий трейлер бойовика "Джон Вік 2" з Кіану Рівзом в головній ролі. Вихід фільму на широкий екран очікується 9 лютого 2017 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?