Навіщо Савченко переговори з ватажками ДНР-ЛНР: названі дві версії
Категорія
Події
Дата публікації

Навіщо Савченко переговори з ватажками ДНР-ЛНР: названі дві версії

Навіщо Савченко переговори з ватажками ДНР-ЛНР: названі дві версії
Джерело:  online.ua

Український письменник і журналіст, автор відомого роману "Іловайськ" Євген Положій назвав дві версії, чому народний депутат Надія Савченко зустрічалася з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким.
Про це він сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Може, їх ще званнями Героїв України нагородити? Надія Савченко або не розуміє, що її використовують, або розуміє, але просто думає про свою роль в цій історії дуже багато і пре, як танк - на Жанну д'Арк вона якось не схожа", - сказав письменник.

Читайте також: Відомий письменник назвав кращий спосіб українізувати Донбас


За його словами, Савченко такими діями може тільки нашкодити Україні.


"Звичайно, можна нашкодити такими діями - збити з пантелику людей, посіяти чергову "зраду", ще раз трохи підпиляти гілку, на якій сидимо. Це те, що на поверхні, а які процеси протікають глибше, нам невідомо. Особистого враження про Надію, на жаль, немає, оскільки спілкуватися не довелося", - зазначив Положій.


Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA:

Якщо дати Донбасу особливий статус, його захочуть ще кілька регіонів - автор книги "Іловайськ"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?