Названі дві серйозних військових поразки Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Названі дві серйозних військових поразки Путіна

Названі дві серйозних військових поразки Путіна
Джерело:  online.ua

Російський політолог Андрій Піонтковський вважає, що президент РФ Володимир Путін зазнав поразки в Україні і в Сирії.
Про це Піонтковський сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Перш за все - Україна. Ідеї "русского міра" і "Новоросії" провалилися. "Новоросія" перетворилася на "Лугандонію" (окуповані зараз райони Донецької і Луганської областей замість всього півдня і сходу країни, - ONLINE.UA), яку Путін хоче втюхати назад в Україну. Для того, що переключити увагу від України, полізли в Сирію. Тепер Путіна світ називає військовим злочинцем, разом з Башаром Асадом. Здача Пальміри показала, що там не комп'ютерна гра, де літачками можна виграти війну. Сирія - це другий Афганістан для Росії. Колись це стало однією з причин падіння СРСР", - сказав експерт.

Читайте також: В ійни Путіна перестали викликати патріотичне виття - російський політолог
При цьому він пояснив, чому Путіну не варто втручатися в конфлікт шиїтів і сунітів в Сирії.
"Москва влізла на піку гострої фази тисячолітньої війни між сунітами і шиїтами. Причому на боці шиїтських екстремістів - режиму Асада, терористів Хезболли, Корпусу вартових ісламської революції (частина збройних сил Ірану, - ONLINE.UA). Проти сунітів, до яких належать 80% мусульманського населення і 95% мусульманського населення РФ. Мислячі люди все розуміють", - зазначив Піонтковський.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: У Кремлі готуються відповзти з Донбасу в обмін на Крим - Андрій Піонтковський про Путіна і палацовий переворот

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?