Націоналізація "ПриватБанку": стало відомо про серйозну загрозу в майбутньому
Категорія
Економіка
Дата публікації

Націоналізація "ПриватБанку": стало відомо про серйозну загрозу в майбутньому

Націоналізація "ПриватБанку": стало відомо про серйозну загрозу в майбутньому
Джерело:  online.ua

Український економіст Борис Кушнірук, коментуючи ситуацію з націоналізацією "ПриватБанку", заявив, що найбільша небезпека для країни тепер - це можливість подальшого розкрадання банку.
Про це Кушнірук розповів в відеоблозі на ONLINE.UA.
"Отже, питання полягає в тому, що етап існування нашого олігархічного капіталізму підійшов до кінця, правда, ховаючи під собою величезні ресурси країни, наші з вами, тому що їх витягують з нашої з вами кишені. Це і війна, яка ведеться на Донбасі, вона була пов'язана саме з ослабленістю країни, яка проходила протягом багатьох років", - сказав економіст.

Читайте також: Ситу ація з "ПриватБанком": Мінфін зробив важливу заяву
"Тому питання не тільки в тому, що ми зараз націоналізуємо "ПриватБанк". Питання в тому, яким чином нам формувати економіку в цілому, на олігархічній основі. З цим, на жаль, проблеми, тому що уряд не дуже собі розуміє, як це робити", - додав він.
За його словами, націоналізований банк будуть розкрадати: не зараз, так потім.
"І це найбільша, на мій погляд, небезпека, пов'язана з націоналізацією "ПриватБанку". Тому що якщо навіть ці (представники влади - ONLINE.UA) не будуть його надалі розкрадати, то наступники, ті, хто прийдуть після цієї влади, неминуче це робитимуть. Тому для мене це найбільша небезпека для країни в цілому", - сказав Кушнірук.




Повний текст блога  читайте на ONLINE.UA: Есть одна опасность: о национализации "ПриватБанка"

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?