Бої на Донбасі: стало відомо про нові втрати і взятого в полон бійця
Категорія
Події
Дата публікації

Бої на Донбасі: стало відомо про нові втрати і взятого в полон бійця

Бої на Донбасі: стало відомо про нові втрати і взятого в полон бійця
Джерело:  interfax.com.ua

За минулу добу в зоні АТО на Донбасі двоє військовослужбовців Збройних сил України загинули, вісім отримали поранення, також один був узятий в полон.
Про це сказав речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
"За минулу добу внаслідок бойових дій загинули 2 наших військових, 4 військовослужбовців отримали поранення, ще 4 контужені", - сказав Лисенко.
Він також уточнив, що бойовики продовжують активні бойові дії на Світлодарській дузі, проводячи артилерійські і мінометні обстріли.
Читайте також: Загострення на Світлодарській дузі: боєць АТО розповів про підлість росіяян
"Після провалу атаки до кінця доби противник провів 5 збройних провокацій, використовуючи при цьому гранатомети різних систем. На найбільш зухвалі обстріли наші військові відповідали вогнем з незабороненого Мінськими домовленостями озброєння", - повідомив спікер АТО.
Іншою "гарячою точкою" на донецькому напрямку залишається Авдіївка, в промзоні якої бойовики застосували як легке озброєння, так і міномети. Загалом за минулу добу на цьому напрямку зафіксовано 7 ворожих обстрілів.
Також було гаряче на маріупольському і луганському напрямку - в районі Докучаєвська і Попасної відповідно.
Що ж стосується полоненого солдата, то він потрапив до рук бойовиків у неділю на Світлодарській дузі.
"За підтвердженою інформацією, в ході боїв на Світлодарській дузі 18 грудня один наш військовослужбовець потрапив в полон", - сказав Лисенко.
Як повідомляв ONLINE.UA, 18 грудня президент України Петро Порошенко заявив про те, що з полону бойовиків на Донбасі звільнений "кіборг" Тарас Колодій, який провів в полоні майже два роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?