Трагедія з дочкою турецького дипломата сталася в Баку
Категорія
Світ
Дата публікації

Трагедія з дочкою турецького дипломата сталася в Баку

Трагедія з дочкою турецького дипломата сталася в Баку
Джерело:  ru.apa.az

У Баку знайшли мертвою 15-річну дочку турецького дипломата Гюнляр Шавваль, яка, за попередньою версією, покінчила життя самогубством, вистрибнувши з вікна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на АПА.
Згідно з повідомленням, батько Гюнляр - Арслан Азмі - працює радником в посольстві.
Відзначається, що дівчинка вчилася в ліцеї "Анадолу", за деякий час до суїциду її було звільнено від занять. Однак в ліцеї не думають, що дівчинка наклала на себе руки через покарання в школі.
Так директор ліцею Реджеп Батура сказав: "Ми не думаємо, що вона наклала на себе руки через покарання. Можливо, в їхній родині були проблеми. Тому що Гюнляр Шавваль була покарана 8 числа цього місяця. З тих пір пройшло багато днів. Виникає питання, чому тоді вона скоїла суїцид зараз?".
Читайте також: Само губство українського блогера сколихнуло соцмережі
Директор також зазначив, що Гюнляр Шавваль вчилася слабо: "Вона отримувала низькі оцінки. Коло її знайомих було нешироке. Характеризувалася як спокійна дитина".
Зараз вчителы дівчинки дають свідчення прокуратурі.
У той же час існує версія, що Гюнляр могли вбити або стався нещасний випадок.
"Ми оглянули місце події - дитячу кімнату. Вікно, з якого випала дівчина, розташоване низько від підлоги і виходить на центральну частину міста. Дівчина могла виглянути у вікно, щоб помилуватися на вогні вечірнього Баку, і, не втримавшись, випасти. Підлога в кімнаті слизька", - сказали правоохоронці.
Представник поліції додав, що сім'я дипломата характеризується як інтелігентна.
"Відносини між батьками і дочкою були найтеплішими, і тому невідомі причини, які могли б підштовхнути підлітка до самогубства. На місці події не знайдено нічого, що могло б хоч якось пояснити дії дівчини", - йдеться в повідомленні.
Як повідомляв ONLINE.UA, в листопаді в Росії двоє 15-річних підлітків - хлопець і дівчина - обстріляли поліцію з вогнепальної зброї, а після цього наклали на себе руки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?