У Луганську бардак, Плотницького всі зневажають - журналіст
Категорія
Події
Дата публікації

У Луганську бардак, Плотницького всі зневажають - журналіст

У Луганську бардак, Плотницького всі зневажають - журналіст
Джерело:  online.ua

Ватажка так званої ЛНР Ігоря Плотницького зневажають в окупованому Луганську.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів відомий український журналіст Денис Казанський.
Журналіст пояснив, що однією з причин цього стала політична особливість Луганщини: в той час як в Донецьку основною політсилою до війни була "Партія регіонів", в Луганську таких сил було дві: регіонали і комуністи.
Читайте також: ДНР зробили з Партії регіонів, а з ЛНР все було трохи інакше - журналіст


"І регіонали перетворилися на ЛНР, а комуністи і просто ліві пішли в козаки... Тобто на Луганщині дуже цікава історія була: політичні центри намагалися знайти своїх кураторів в Росії, з Росії залучити бойовиків на свою підтримку, тому протистояння між регіоналами і комуністами переросло в протистояння між ЛНР і козацтвом, почали один одного мочити вже із застосуванням зброї. Плюралізм став передвісником семикомандирщини в Луганській області", - підкреслив журналіст.
"І зараз це все триває, в Луганську бардак, Плотницького всі ненавидять, авторитету у нього немає. У Захарченка, мабуть, спочатку підібрався кращий "колектив виконавців", а команда Плотницького незначна, тому вона діяла так незграбно", - додав Денис Казанський.


Більше читайте в інтерв'ю Казанського на ONLINE.UA: Між ДНР і ЛНР є відмінність, яка з'явилася ще до війни - журналіст Денис Казанський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?