Інцидент з озброєним чоловіком в Києві: з'явилися нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Інцидент з озброєним чоловіком в Києві: з'явилися нові подробиці

Інцидент з озброєним чоловіком в Києві: з'явилися нові подробиці

У Києві правоохоронці змогли затримати озброєного чоловіка, який раніше змусив поліцейських відкрити стрілянину і переховувався в своїй квартирі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Києві.
Читайте також: У Ки єві знову відкрили стрілянину: виною став курс долара
З чоловіком вели переговори, до яких залучили його рідних і поліцейського психолога. "У квартирі, крім того, хто погрожував підірвати гранату, були ще три людини і собака бійцівської породи, - пояснив глава ГУНП в Києві Андрій Крищенко. - Поліцейські спрацювали злагоджено і професійно, працівники КОРД потрапили в приміщення і затримали зловмисника. Лікарі на місці надали йому першу медичну допомогу і в супроводі правоохоронців доставили в лікарню".
Правопорушником виявився місцевий житель 1989 року народження, раніше судимий за хуліганство, грабіж, завдання тяжких тілесних ушкоджень. За фактом інциденту порушено кримінальну справу за статтею про хуліганство, в зв'язку з чим йому загрожує до семи років ув'язнення.
Як повідомляв ONLINE.UA, чоловік пістолетом ударив в ліфті іншого чоловіка, а також погрожував поліцейським, в результаті чого змусив їх відкрити вогонь і зник у власній квартирі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?