Поліцейська облога квартири в Києві: з'явилися фото з місця подій
Категорія
Події
Дата публікації

Поліцейська облога квартири в Києві: з'явилися фото з місця подій

Поліцейська облога квартири в Києві: з'явилися фото з місця подій
Джерело:  Еспресо

У мережі з'явилися фото з  місця затримання озброєного чоловіка, який раніше змусив поліцейських відкрити стрілянину і переховувався в своїй квартирі на Оболоні в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Вартові.Еспресо.
За інформацією поліції, зловмисник тривалий час тероризував мешканців будинку. 21 грудня він ходив по під'їзду і лякав людей пістолетом, в зв'язку з чим мешканці будинку викликали поліцію.
При спробі затримання він почав погрожувати, через що поліцейські були змушені відкрити стрілянину і поранити правопорушника. Після цього він закрився в квартирі і погрожував застосувати гранату.
Читайте також: Перестрілка бандитів з поліцейськими в Києві: з'явилися нові подробиці, фото і відео
Для затримання правопорушника було викликано підрозділ КОРД. Операцією керував начальник Нацполіції Києва Андрій Крищенко. Затриманого під наглядом поліції направили в лікарню.




Як повідомляв ONLINE.UA,  чоловік пістолетом ударив в ліфті чоловіка а також погрожував поліцейським, в результаті чого змусив їх відкрити вогонь, і зник у власній квартирі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?