Нове перемир'я на Донбасі: опубліковано документ
Категорія
Події
Дата публікації

Нове перемир'я на Донбасі: опубліковано документ

Нове перемир'я на Донбасі: опубліковано документ

В мережі опубліковано документ, прийнятий Тристоронньою контактною групою в Мінську, в якому йдеться про те, що  сторони домовилися про припинення вогню на Донбасі з 00:00 24 грудня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Громадського ТБ Донбасу.
"Ми, члени Тристоронньої контактної групи і представники ОРДО і ОРЛО підкреслюємо необхідність забезпечення миру і спокою в зв'язку з майбутніми святами, підтверджуємо свою прихильність до дотримання всеосяжного, стійкого і безстрокового режиму припинення вогню, починаючи з 00 години 24 грудня цього року за київським часом", - йдеться в документі.
Читайте також: Перемир'я на Донбасі: розкриті нові деталі переговорів
У документі також говориться, що члени Тристоронньої контактної групи висловлюють прихильність виконанню Мінських угод та ефективному виконанню Мінського процесу в 2017 році.



Як повідомляв ONLINE.UA,  повноважний представник Росії в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Борис Гризлов заявив, що питання безпеки і політичні завдання повинні вирішуватися паралельно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?