Ось і славно: заява МЗС про візи з Росією потішила мережу
Категорія
Політика
Дата публікації

Ось і славно: заява МЗС про візи з Росією потішила мережу

Ось і славно: заява МЗС про візи з Росією потішила мережу
Джерело:  ТСН

Міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що відомство аналізує можливість введення візового режиму з Росією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
В ефірі програми "Сніданок з 1 + 1" Клімкін сказав, що Україна повинна рухатися в напрямку того, щоб контролювати, хто приїжджає з РФ. Він зазначив, що зараз Міністерство закордонних справ розглядає можливість введення візового режиму з Росією.
"Зараз це аналізуємо і потім вийдемо з пропозицією щодо того, як ми це будемо робити і щодо тимчасових рамок", - зазначив глава МЗС.

Читайте також: К лімкін оголосив про гучне рішення щодо санкцій проти Росії

Клімкін також додав, що після введення візового режиму від Росії можна очікувати провокацій. При цьому він підкреслив, що "візовий режим - це відносини між цивілізованими країнами".
Варто зазначити, що заява МЗС про можливість введення візового режиму з Росією обрадувала користувачів соцмереж.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше секретар Ради національної безпеки і оборони О лександр Турчинов висловив упевненість, що впровадження візового режиму з Росією необхідно для припинення вільного переміщення між державами агентів російських спецслужб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?