Приходько жорстко проїхалася по Фреймут через російсько-український серіал
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Приходько жорстко проїхалася по Фреймут через російсько-український серіал

Приходько жорстко проїхалася по Фреймут через російсько-український серіал

Популярна українська співачка Анастасія Приходько, відома своєю патріотичною позицією, різко висловилася про участь телеведучої Ольги Фреймут в російсько-українському комедійному серіалі "Готель Елеон".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співачки.
Нагадаємо, днями мережу сколихнула новина про те, що українська телеведуча знялася в російському комедійному серіалі "Готель Елеон", який є спін-оффом ситкому "Кухня".
Однак пізніше в прес-службі українського телеканалу "1 + 1" пояснили, що цей серіал - не російський продукт, а спільного з Україною виробництва.
Анастасія прокоментувала цю новину. Вона звинуватила зірку, що та знялася в серіалі і зазначила, що Фреймут зрадила Україну. Крім того, співачка навмисно перекрутила її прізвище в своєму пості.

Читайте також: Укра їнська співачка жорстко висловилася про артистів, які виступають в Росії: з'явилося відео
"Пригадую, як судився "Новий канал" з Ольгою ФрейМУД, коли вона привласнила програму "Ревізор" в свої ряди, і стала вести передачу "Інспектор ФрейМУД", тоді вона не дивлячись на колег, друзів, людей, які створили її тому що стала вона саме з "Нового каналу" вона їх зрадила, плюнула і пішла ... Ок, то не наше, але факт залишається фактом ... Тепер вона поклала болт на всіх тих хто підтримував її за часів коли були суди, і так далі, і робили з неї зірку. Тепер в російському ліжку з російським актором вона показує всю любов до України", - обурилася Приходько.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Анастасія Приходько висловила свою думку щодо російсько-українського конфлікту на Донбасі і анексії Криму. Артистка переконана в програші Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?