Бойовики вбили трьох полонених українців: з'явилися трагічні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики вбили трьох полонених українців: з'явилися трагічні подробиці

Бойовики вбили трьох полонених українців: з'явилися трагічні подробиці

Бойовики ДНР вбили трьох українських військових, захоплених в полон під час бою на  Світлодарській дузі під Дебальцеве.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого блогера і координатора організації "Стоп Терор" Семена Кабакаєва.
"Трагічна ситуація на Світлодарській дузі. Трьох наших хлопців немає в живих. Двоє були на полі, забрали їх чи то місцеві бойовики, то чи найманці з РФ, поки невідомо. Бійці були поранені, їх зняли на відео і передали нашим, як підтвердження того, що вони у противника, тільки внесу поправку, противник - гідний поваги, а ці ні. Провести обмін не вдалося, ворог не захотів і наші не знайшли з ким говорити, там кожен командир і знайти відповідального за зупинку вогню було нереально", - написав він.
Читайте також: Багато поранених: з'явилися нові звістки зі Світлодарської дуги
За словами Кабакаєва, над полоненими знущалися, після чого вбили, а фото тортур надіслали українській стороні.
"Потім їх перевезли в Дебальцеве, знущалися і мучили, в результаті вбили. Звірячі фото з тортурами й тілами відразу надіслали нам, як підтвердження того, що вони 200-ті. Третій нібито пропав безвісти. Ми подали запит і виявилося, що за їхніми даними він у полоні, але підтвердження ми не знайшли. кілька годин тому, третій виявився у нас, кілька пострілів в голову...", - розповів блогер.
Він додав, що фото та відео з убитими українськими військовими тиражуються пропагандистськими ресурсами сепаратистів і росЗМІ.
"Зараз на ресурсах противника ОРДЛО і РФ поширюються ці фотографії та відео, прикладати до посту їх не буду. Світла пам'ять нашим героям...", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA,  вранці 22 грудня бойовики ДНР двічі намагалися штурмувати позиції українських військових на донецькому напрямку в районі Світлодарської дуги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?