Битва на Світлодарській дузі: в українських бійців нові втрати
Категорія
Події
Дата публікації

Битва на Світлодарській дузі: в українських бійців нові втрати

Битва на Світлодарській дузі: в українських бійців нові втрати
Джерело:  online.ua

Бойовики на Донбасі знову вели обстріл позицій сил АТО на Світлодарській дузі, в результаті чого є втрати серед українських військових, проте точне число загиблих буде відомо пізніше.
Про це сказав заступник начальника прес-служби Генерального штабу Збройних сил України Владислав Волошин, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".
"Ніч також пройшла неспокійно. На 7:00 ранку взагалі в зоні АТО зафіксовано 9 обстрілів, 6 з них - по наших позиціях на Світлодарській дузі. Перевіряють інформацію про те, що знову бойовики намагалися штурмувати наші позиції", - розповів Волошин.

Читайте також: Бо йовики вбили трьох полонених українців: з'явилися трагічні подробиці

За його словами, за добу в зоні АТО зафіксовано 19 обстрілів.
"Ситуація там залишається складною. Взагалі в зоні АТО за минулу добу зафіксовано 19 обстрілів і найбільше на Світлодарській дузі. Вчора двічі бойовики намагалися штурмувати під прикриттям мінометів, а також артилерії. Вчора ввечері, о 22:00, вони також збільшили інтенсивність обстрілів" , - розповів представник Генштабу.
Що стосується втрат ЗСУ, Волошин пообіцяв уточнити їх пізніше.
"На жаль, є втрати серед українських військових. Про них буде повідомлено представником Міністерства оборони з питань АТО дещо пізніше. Але кажуть, що вчора бойовики вперше за довгий час вели обстріл з 152-міліметрової артилерії по населених пунктах. Таких три обстріли - два з них в першій половині дня, а після обіду також обстрілювали населений пункт Миронівський", - зазначив він.
Як повідомляв ONLINE.UA, 21 грудня секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов прибув в район Світлодарської дуги під Дебальцевим на Донеччині і заявив про те, що українські бійці контратакували ворога і зайняли нові позиції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?