Учасниць "НеАнгелів" страшно перелякали на гастролях в Дніпрі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Учасниць "НеАнгелів" страшно перелякали на гастролях в Дніпрі

Учасниць "НеАнгелів" страшно перелякали на гастролях в Дніпрі
Джерело:  Instagram

Участниці популярного  українського гурту "НеАнгели"  розповіли, що сьогодні, 23 грудня, вони були евакуйовані з готелю в Дніпрі через повідомлення про мінування будівлі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачок.
Так, одна з учасниць дуету Вікторія Смеюха розповіла в своєму мікроблозі подробиці інциденту:
"Сьогодні прокинулася в холодному поту від того, що в мої двері голосно стукали і кричали, що будівля замінована і терміново потрібно залишити приміщення... Розповім цю історію по порядку. Рано вранці ми приїхали в Дніпро - ввечері у нас заплановані концерти. Дорога втомила мене, і я вирішила подрімати. Закрилася в номері, і як ні в чому не бувало, канула в свій сон. я настільки міцно заснула, що мене не могли розбудити ні криками, ні стуком, ні попередженням про небезпеку. мене евакуювали з готелю самою останньою, і я була налякана, як ніколи. Зараз ми переїжджаємо в інший готель. я дуже сподіваюся, що все закінчиться добре і виявиться, що це чийсь злий жарт. Зізнаюся, моє серце досі б'ється в грудях, з тією ж силою, з якою до мене стукали в двері цього ранку", - розповіла вона.
Читайте також: Мінування, гільзи і "кров": у Чернігові намагалися зірвати концерт Лободи, з'явилися фото і відео
У свою чергу, колега по групі Слава Камінська розповіла, що вперше в житті прокидалася від слів "нас замінували".
"Перший раз прокинулася від слів "нас замінували" Кого нас??? Готель, в яку ми тільки заселилися і я вже встигли розкидати речі по всьому номеру, перед тим, як завалитися спати. Слова бадьорять краще, ніж кава. Швидка, пожежна. .. Просидівши пів години в автобусі, ми переїхали в інший готель", - написала вона.


Як повідомляв ONLINE.UA,  16 грудня популярний український гурт "НеАнгели" презентував довгоочікуваний кліп на пісню "Серьожа". Нове відео дівчат схоже на міні-фільм, в якому показується одночасно кілька історій, де дівчата переживають розрив зі своїми хлопцями - Сергіями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?