Побоїще через МАФи в Києві: з'явилися нові відео і подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Побоїще через МАФи в Києві: з'явилися нові відео і подробиці

Побоїще через МАФи в Києві: з'явилися нові відео і подробиці
Джерело:  online.ua

Після ранкових сутичок на ринку біля станції метро "Харківська" у Києві, де власники ларків спорудили барикади, намагаючись захистити свої павільйони від знесення, зберігається напружена ситуація.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
Як стало відомо, біля барикад несе чергування кордон поліції. При цьому на ринку знаходяться також невідомі люди, які приховують свої обличчя.
"Кордон поліції дійсно охороняє ринок. У них є шеврони, каски, але все ж є невідомі люди в зеленій формі і в касках. Вони відвертаються, на камеру говорити не хочуть, і не говорять про те, чиї інтереси представляють", - повідомив журналіст з місця подій.

Читайте також: Р озгром ринку в Києві: з'явилося нове вражаюче відео
У той же час до цих пір залишається неясним, хто саме провів демонтаж кіосків.



"Хто зносив МАФи, нам не вдалося встановити. Одночасно люди кажуть, що тут, на цій території планували забудову і для цього розчищали цю територію", - заявила кореспондент.
При цьому вона зазначила, що їй не вдалося поговорити з представниками забудовника, "тому що всі, хто знаходиться на цій території, крім правоохоронців, яких можна ідентифікувати, не представляються і відмовляються від коментарів".
Нагадаємо, напередодні, 22 грудня, біля метро "Політехнічний інститут" невідомі розгромили ряд МАФів. При цьому повідомлялося, що одній з жінок зламали руку.
Як повідомляв ONLINE.UA, вранці 15 грудня невідомі розгромили в Києві поряд з метро Оболонь ряд кіоскіов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?