Здаватися не збираємося: боєць АТО розповів про бої на Світлодарській дузі, з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Здаватися не збираємося: боєць АТО розповів про бої на Світлодарській дузі, з'явилося відео

Здаватися не збираємося: боєць АТО розповів про бої на Світлодарській дузі, з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Відомий боєць Збройних Сил України, офіцер з позивним Купол розповів про поточну ситуацію на  Світлодарській дузі близько Дебальцеве Донецької області, де тривають бої.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі «Військове телебачення України».


«Про поточну обстановку на Світлодарській дузі, втрати наших підрозділів і супротивника за останні дні і важливість зайнятих нами ворожих позицій розповів безпосередній учасник боїв - відомий офіцер ЗСУ з позивним Купол», - сказано в коментарі до відео на сторінці в Facebook прес-центру штабу АТО .


За словами Купола, протягом 23 грудня ворог кілька разів намагався атакувати українських бійців, але кожен раз бойовики зазнавали втрат і відступали.


Читайте також:  Бої на Світлодарській дузі: Турчинов зробив гучне оголошення про успіх


«Сьогоднішній день поки ще не закінчений, здаватися не збираємося», - додав боєць.


Купол також повідомив, що станом на сьогоднішній день бойовики не захопили в полон жодного українського бійця.


За його словами, з 18 грудня загинули 9 українських бійців, 35 поранені, 17 контужені, 11 травмовані. Всього втрати ЗСУ склали 72 людини. При цьому зниклих без весті немає.


«Я точно знаю, що у них більше, ніж у нас», - так прокоментував Купол втрати бойовиків.


"Світлодарськ залишається за нами", - сказав Купол. "Зараз позиції, які ми зайняли у противника, вони набагато вигідніше тих, на яких ми стояли до цього", - додав боєць.



Як повідомляв ONLINE.UA, 23 грудня  бойовики на Донбасі знову вели обстріл позицій сил АТО на Світлодарській дузі, в результаті чого є втрати серед українських військових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?