Приклади брехні Путіна на прес-конференції підрахували в мережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Приклади брехні Путіна на прес-конференції підрахували в мережі

Приклади брехні Путіна на прес-конференції підрахували в мережі
Джерело:  online.ua

Видання The Insider опублікувало добірку з 10 брехливих висловлювань  президента Росії Володимира Путіна, зроблених ним на підсумковій річній прес-конференції 22 грудня 2016 року.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на theins.ru.


1. «За основним показником - ВВП країни - в минулому році у нас був спад 3,7 відсотка. В цьому році буде теж невелике зниження, але це вже не 3,7, ми думали, що це буде близько одиниці, потім скоригували, сказали, що десь 0,7, потім 0,6. За листопад ми спостерігаємо невелике зростання ВВП країни. І швидше за все, на поточний рік у нас і буде мінус 0,5-0,6. За рахунок чого відбувається це зростання? За рахунок зростання в деяких галузях реального сектора економіки», - заявив Путін.


При цьому журналісти відзначають, що в реальності зростання не спостерігається, промислове виробництво стагнує, у вимірі жовтень до жовтня воно показує спад 0,2%, причому якщо в добувній промисловості спостерігається підйом близько 2%, то в обробних - зниження.


2. «Так, Резервний фонд уряду трошки скоротився, але ФНБ залишився практично незмінним», - сказав Путін.


Читайте також:  Трампу сподобалися слова Путіна на прес-конференції: соцмережі в шоці


«Трошки - це практично вдвічі. Станом на 1 грудня 2015 року резервний фонд становив $ 59,35 млрд., На 1 грудня 2016 року - $ 31,30 млрд », - зазначає theins.ru.


3. «Мене трошки здивувало висловлювання інших офіційних представників чинної Адміністрації, які чомусь почали доводити, що збройні сили Сполучених Штатів є найпотужнішими в світі. А з цим-то ніхто і не сперечався. Якщо Ви уважно слухали, що я вчора говорив, я говорив про зміцнення ядерної тріади і на закінчення сказав про те, що Російська Федерація сьогодні сильніше будь-якого потенційного - увага! - агресора», - заявив Путін.


«У такому разі виникає питання: хто ж писав Військову доктрину РФ, де абсолютно недвозначно сказано, що основними зовнішніми небезпеками є нарощування силового потенціалу Організації Північноатлантичного договору (НАТО) і наділення її глобальними функціями, реалізованими в порушення норм міжнародного права, наближення військової інфраструктури країн - членів НАТО до кордонів Російської Федерації, в тому числі шляхом подальшого розширення блоку», - пише The Insider.


«Проте в новій концепції зовнішньої політики, підписаної вже після перемоги Трампа, ми читаємо наступне:

«Росія не визнає екстериторіального здійснення США своєї юрисдикції поза рамками міжнародного права, не сприймає спроб надання військового, політичного, економічного чи іншого тиску і залишає за собою право жорстко реагувати на недружні дії, в тому числі шляхом зміцнення національної оборони і прийняття дзеркальних або асиметричних заходів», - зазначає видання.


Читайте також: Путін тренує невидимість: в Україні пояснили суть підсумкової прес-конференції


4. Коментуючи допінговий скандал, Путін заявив: «Я вже не пам'ятаю прізвище цього громадянина, який утік, він очолював у нас Російське антидопінгове агентство. Він же до цього де працював? В Канаді. А потім що він робив? Приїжджав до Росії і, будучи призначеним на високу посаду, тягав сюди всяку гидоту».


«Тут Володимир Путін використовує улюблений прийом - переходить на особистості і намагається дискредитувати джерело інформації замість відповіді на критику. Але навіть якщо Родченков такий шахрай (незрозуміло, правда, навіщо тоді уряд терпіло його на чолі антидопінгового агентства), це навряд чи може поставити під сумнів факти, виявлені в доповіді Макларена», - зазначає видання.


5. «Якісь хакери розкрили, припустимо, пошту керівництва Демократичної партії США. Якісь хакери це зробили. Але, як абсолютно правильно сказав обраний президент, хто знає, що це за хакери? Може, вони в іншій країні знаходилися, а не в Росії», - сказав Путін.


Володимиру Путіну добре відомо, що це за хакери, так як обидва угруповання, які брали участь у зломі Демократичної партії (Fancy Bear і Cozy Bear), мають пряме відношення до російських спецслужб, і крім Демпартії США, а також різних військових об'єктів НАТО атакували також російських опозиційних активістів, журналістів та членів НКО, відзначає видання.


Всі 10 пунктів про брехню Путіна  читайте тут.


При цьому в мережі з іронією висміяли чергову путінську брехню.



Лущілін Данило: Гаврило з пресою спілкувався, Локшину Гаврила роздавав ...


Команч: Брехати, Дихати, Воровать.- Слова-синоніми в російській мові. Словник Даля.


Deckard: Путлер і подібний йому непотріб, що "управляє" державою - джерело тотальної деградації країни, слухати його безглуздо.


tyazhelo vate: Геббельс-шоу-2016.


Як повідомляв ONLINE.UA,  український журналіст Роман Цимбалюк, який ставив питання президентові Росії Володимиру Путіну під час підсумкової прес-конференції, розповів про те, як складно працювати на таких заходах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?