У Росії назвали загрозу, яка зробить путінський режим банкрутом
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії назвали загрозу, яка зробить путінський режим банкрутом

У Росії назвали загрозу, яка зробить путінський режим банкрутом
Джерело:  online.ua

Російський фінансист і блогер Слава Рабинович вважає, що режим президента РФ Володимира Путіна очікує банкрутство через падіння цін на нафту.
Про це він сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Нафта, газ і нафтопродукти залишаться як товари, але стратегічними товарами їх вже не назвати. Думаю, падіння цін на нафту буде швидшим процесом, ніж процес її фізичного вичерпання в Росії", - зазначив блогер.
"Часто обговорюють питання: що буде робити Росія після того, як закінчиться нафта? Це питання втрачає актуальність через ціну, яка обрушиться раніше. Російська енергетика не готова до такого повороту подій. Якщо ExxonMobil, Shell, BP зараз інвестують в проекти ВДЕ, то вони це роблять не дарма. Коли впаде ціна на нафту, ці компанії будуть підготовлені до виробництва енергії з інших джерел. Нафтогазові компанії РФ до цього не готові. Не готова і вся Російська Федерація. Вона стане банкрутом", - додав він.
Повний текст  інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Якщо Трамп виконає одну з обіцянок, це серйозно вдарить по Путінові - Слава Рабинович

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?