Загибель Ту-154: в Росії офіційно висловилися щодо теракту
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель Ту-154: в Росії офіційно висловилися щодо теракту

Загибель Ту-154: в Росії офіційно висловилися щодо теракту
Джерело:  РІА Новини

Серед основних причин  катастрофи літака Ту-154 Міноборони Росії, який напередодні впав у Чорне море, розглядають технічний стан лайнера або помилку пілотування, версії про теракт серед них немає.
Про це заявив міністр транспорту Росії Максим Соколов, передає ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.
"Сьогодні, наскільки нам відомо, основні версії не включають в себе версію терористичного акту, тому ми виходимо з того, що причинами цієї катастрофи могли б бути або технічний стан, або помилки пілотування", — розповів він.
При цьому Соколов додав, що причини аварії встановлює спеціальна технічна комісія міністерства оборони, а також слідчі поліції.


Читайте також: Катастрофа літака у Росії: на борту опинилися відомі люди, з'явився перелік

Міністр також заявив, що урядова комісія, яку він очолює, займається ліквідацією наслідків катастрофи та організацією роботи з родичами загиблих.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в соціальних мережах висловлювалося все більше доказіва за версію про теракт на борту Ту-154 із російськими військовими, артистами і журналістами, який летів до Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?