Рабінович заявив, що Україні не потрібен кредит МВФ
Категорія
Економіка
Дата публікації

Рабінович заявив, що Україні не потрібен кредит МВФ

Рабінович заявив, що Україні не потрібен кредит МВФ
Джерело:  online.ua

Україні краще відмовитися від чергового траншу кредиту МВФ, позаяк ці гроші можуть піти на погашення відсотків за попереднім кредитом, а борги віддаватимуть діти і онуки українців.
Таку думку висловив народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі каналу "112 Україна".
"Транші МВФ нам не просто не потрібні, а вони нам на шкоду. Тому, що наші діти і внуки віддаватимуть ці борги. Яка проблема у МВФ дати нам шанс? Ми зробили все, що треба: ухвалили бюджет убивства країни, дали команду, щоб Карпати в вирубаному вигляді їхали в Європу, знищили чергові банки. Яка проблема дати нам, як минулого разу, транш?" - вважає Рабінович.
На його думку, через пару годин після того, як уряд отримає транш, його використають на покриття відсотків за попередні кредити МВФ.
"Вони (кредити, - ред.) нам не потрібні. Новий бюджет не дає нам розвиватися. МВФ нехай свої гроші забере собі. Прийняти цей бюджет їм сьогодні (бюджет був прийнятий минулого тижня, коли і давався коментар, - ред.) важливо було, тому що завтра вже роз'їхалися б все. Тепер вони можуть вже банкувати починати, от і все", - також вважає лідер партії "За життя".
"Цей бюджет - це ще більший удар по кишені людей, ще більше знецінення гривні. Цей парламент не має права на існування", - резюмував політик.
Нагадаємо, раніше Рабінович заявляв, що за націоналізацію найбільшого банку країни, "ПриватБанку", заплатять платники податків, і кожному українцю це нібито обійдеться в 10 тисяч гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?