Ультиматум бойовикам закінчився: ветерани АТО зробили гучну заяву
Категорія
Події
Дата публікації

Ультиматум бойовикам закінчився: ветерани АТО зробили гучну заяву

Ультиматум бойовикам закінчився: ветерани АТО зробили гучну заяву
Джерело:  online.ua

Другий командир батальйону "Донбас" Анатолій Виногродський заявив, що ветерани АТО готові почати економічну блокаду ДНР і ЛНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112 Україна".
"Ми готуємося і до протистояння з боку влади, яка, на жаль, бере участь в торгівлі з терористами і окупантами. Ми готуємо матеріальну базу, тому що зараз ми громадська організація, готуємо людей. Якщо раніше ми робили п'ять дій і тільки один раз говорили, що робимо, то зараз ми будемо про всі свої дії заявляти", - сказав Виногродський.

Читайте також: Пу тін в обміні полоненими зробив крайніми ватажків ДНР-ЛНР
Ветерани АТО підкреслили, що будуть боротися, в першу чергу, з контрабандою металу, лісу, алкоголю і сигарет. У той же час їх дії не будуть спрямовані проти місцевих жителів, які проносять продукти харчування.
Відзначимо, що 16 грудня бійці добровольчих батальйонів оголосили бойовикам на Донбасі ультиматум з вимогою звільнення українських військових, які утримуються в полоні. Бойовики повинні вибрати: обмін полоненими або початок блокади.
Як повідомляв ONLINE.UA, ватажки ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницький заявили, що вирішили передати українській стороні через нардепа Надію Савченко двох полонених жінок - Анжеліку Преснякову та Ольгу Сворак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?