Економіка підросте, але будуть проблеми: Україні дали прогноз на 2017 рік
Категорія
Економіка
Дата публікації

Економіка підросте, але будуть проблеми: Україні дали прогноз на 2017 рік

Економіка підросте, але будуть проблеми: Україні дали прогноз на 2017 рік
Джерело:  online.ua

У майбутньому році економіка України буде повільно рости, хоча у Києва можуть бути проблеми із зовнішньою підтримкою.
Таку думку в своєму блозі на ONLINE.UA висловив економіст Борис Кушнірук.
"У 2017-му році можна говорити, що економічна ситуація буде потроху поліпшуватися, хоча темпи відновлення економіки будуть не дуже значними, тому що світова криза нікуди не дівається", - припустив він.
Експерт зазначив, що з великою ймовірністю "в 2017 році Україна матиме великі проблеми, пов'язані із зовнішньою підтримкою".
Читайте також: Ситуа ція з "ПриватБанком": ЗМІ відповіли Коломойському публікацією гучних схем
"Зрозуміло, що в 2017-му році санкції (проти Росії - ред.) будуть скасовані, більш того, ще й будуть спроби звинуватити Україну, що вона не погоджується на варіант вирішення проблеми Донбасу на умовах, які вигідні, в першу чергу, Росії", - додав Кушнірук.
У той же час, на його думку, "в Україні є настільки чітке розуміння, що той варіант приймати неможливо, який хочуть нав'язати щодо Донбасу, що це навряд чи буде реалізовано і в 2017-му році".


"Тому нам доведеться зіткнутися з тим, що ще й проти нас можуть почати вводити певні санкції, обмеження за те, що ми відмовляємося від нав'язуваного нам варіанту. Це, правда, найгірший сценарій, я думаю, до цього не дійде", - припустив експерт.
Крім того, він вважає, що в наступному році українцям "доведеться стикатися з ситуацією, коли Україна точно не буде мати підтримки з боку наших зовнішніх партнерів, і до цього треба бути готовими".
Більше читайте на ONLINE.UA: Санкции против России отменят, но в Украине будет лучше: прогноз на 2017 год

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?