У заяві ватажків ДНР-ЛНР щодо Савченко побачили важливий сигнал
Категорія
Події
Дата публікації

У заяві ватажків ДНР-ЛНР щодо Савченко побачили важливий сигнал

У заяві ватажків ДНР-ЛНР щодо Савченко побачили важливий сигнал

У Службі безпеки України прокоментували рішення ватажків ДНР і ЛНР Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького передати українській стороні через нардепа Надію Савченко двох полонених жінок.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Громадське радіо.
Радник глави СБУ Юрій Тандит зазначив, що заяву ватажків бойовиків про передачу Україні двох полонених можна розцінювати як знак перед звільненням більшої кількості українських заручників.
«Ми щиро радіємо звільненню наших заручників. Навіть одна людина має для нас велике значення. Ми сподіваємося, що Російська Федерація піде на більш істотні кроки», - сказав Тандит.

Читайте також: Глава СБУ висловився про зустріч Савченко з ватажками ДНР-ЛНР: опубліковано відео
Говорячи про те, що Захарченко та Плотницький погодилися передати полонених Савченко, Тандит зазначив, що українській стороні не важливо, кому бойовики пропонують забрати заручників.
«Нам все одно кому пропонується забирати наших людей. Ми не коментуємо пропозицію щодо Надії Савченко. Скажу лише, що багато хто допомагає Україні у звільненні заручників», - підкреслив радник глави СБУ.
Як повідомляв ONLINE.UA, колишній народний депутат від Партії регіонів, так званий спікер "парламенту Новоросії" Олег Царьов запросив Надію Савченко в гості до окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?