У Києві спіймали великого спонсора бойовиків ДНР
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві спіймали великого спонсора бойовиків ДНР

СБУ
У Києві спіймали великого спонсора бойовиків ДНР

Українська спецслужба затримала топ-менеджера мережі супермаркетів, що фінансувала бойовиків так званої ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Служби безпеки України.

Читайте також: Ки ївському чиновнику не дали втекти в ДНР з подарунком Путіна: з'явилися фото
В кінці листопада було встановлено, що частина магазинів однієї з мережі супермаркетів продовжувала працювати на тимчасово окупованій ДНР території, і відсоток з їхнього прибутку виплачувався незаконним установам бойовиків.
За фактом події було відкрито кримінальну справу, в рамках розслідування якої одному з топ-менеджерів мережі супермаркетів оголосили про підозру у злочині, після чого йому було обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.
Співробітники СБУ проводять додаткові оперативно-слідчі дії для виявлення всіх причетних до оборудки менеджерів і бізнесменів, і притягнення їх до кримінальної відповідальності.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українського розвідника Івана Без'язикова, звільненого з полону бойовиків, заарештували за підозрою у співпраці з угрупованням ДНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?