Саакашвілі цікаво пояснив, звідки у нього квартира в Європі: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі цікаво пояснив, звідки у нього квартира в Європі: з'явилося відео

Саакашвілі цікаво пояснив, звідки у нього квартира в Європі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі пояснив, звідки у нього з'явилася квартира в Голландії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал Zik.
Відповідаючи на питання про голландську квартиру, яка з'явилася в його декларації в 2016 році, Саакашвілі сказав, що вона знаходиться в рідному містечку його дружини Сандри на півдні Голландії та її йому подарував тесть.
"Коли почали порушувати (в Грузії - ред.) справу проти мене, там була загроза що вони заарештують - вони і заарештували - майно, і моя дружина сказала, що може статися, що в один день вони нас викинуть на вулицю. Що робити? тоді батько (дружини - ред.) сказав - добре, тоді повернетеся в своє містечко (в Голландії - ред.)", - сказав екс-глава Одеської ОДА.

Читайте також: Саака швілі дістався до бізнесу Порошенка: з'явилося відео
За його словами, тесть, який володіє компанією з нерухомості, подарував родині Саакашвілі ще й дачу. При цьому він додав, що не розглядає голландську квартиру як "запасний аеродром" і навіть не був в ній.
Політик також розповів, що батько його дружини вже купував йому квартиру в Тбілісі ще в 90-х роках.
"Ми ніколи не намагалися мати гроші, ну немає цих грошей. І ніколи не буде. Я так собі уявляю, я готовий це прийняти, як є", - додав Саакашвілі.
(Дивіться розповідь Саакашвілі про квартиру в Голландії з 15:40)


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Саакашвілі прокоментував скандал з журналісткою Ольгою Ферар, яка звинуватила його в популізмі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?