Стало відомо, хто носить квіти до посольства Росії в Києві: опубліковано відео
Категорія
Події
Дата публікації

Стало відомо, хто носить квіти до посольства Росії в Києві: опубліковано відео

Стало відомо, хто носить квіти до посольства Росії в Києві: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Одіозна Наталя Вітренко - лідер Прогресивної соціалістичної партії України - принесла квіти під посольство Росії і висловила свої співчуття у зв'язку  з катастрофою літака Ту-154 25 грудня  «братньому народу», як назвала Вітренко росіян.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі Наталії Вітренко.


«Від імені Прогресивної соціалістичної партії України та себе особисто глибоко співчуваю рідним і близьким, всьому братньому російському народові у зв'язку з важкою втратою - трагічною загибеллю 25 грудня ц.р. пасажирів літака ТУ-154, який зазнав аварії над Чорним морем», - заявила Вітренко.


«Загибель будь-якої людини - це трагедія для рідних і близьких, а загибель видатних людей, це трагедія всього народу, всього людства», - продовжила Вітренко.


«На борту літака було 92 людини - 8 членів екіпажу і 84 пасажири, 64 з яких - це артисти особливого складу всесвітньо відомого Академічного ансамблю пісні і танцю Російської армії імені Александрова на чолі з художнім керівником генерал-лейтенантом Валерієм Халіловим. Разом з ними летіли 9 журналістів та операторів трьох центральних телеканалів Росії - Першого, НТВ і «Зірка». Серед них і досвідчені, і зовсім молоді ...», - вважає одіозна соціалістка.


Читайте також:  Вас попереджали: фанатам Путіна на прикладі пояснили реакцію українців на загибель Ту-154


«Літак летів до Сирії, щоб влаштувати Новорічний концерт в зв'язку зі звільненням Алеппо. Яка благородна місія! Символічно, що з не менш благородною метою в Сирію летіла і легендарна Єлизавета Глінка - всесвітньо відома своєю відвагою і медичним професіоналізмом Доктор Ліза. Вона везла медичне обладнання в дар сирійському народу. Це саме вона стала ангелом-рятівником для сотень дітей закривавленого Донбасу, приречених на загибель», - продовжила Вітренко.


«Від імені нашої партії я сьогодні поклала квіти біля стін посольства Російської Федерації в Україні», - додала вона.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в листопаді Вітренко привітала новообраного президента США Дональда Трампа з перемогою на виборах і закликала його вплинути на "неонацистів" в Україні, чим викликала хвилю іронії в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?