Прихильник України яскраво прокоментував інцидент із нападом путінця: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Прихильник України яскраво прокоментував інцидент із нападом путінця: з'явилося відео

Прихильник України яскраво прокоментував інцидент із нападом путінця: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Американець українського походження Вадим Дубовський іронічно прокоментував напад на нього через футболку прихильника президента Росії Володимира Путіна, який стався в Перу.
Відзначимо, 23 грудня в мережі з'явилося відео з Перу, на якому показано, як російський турист, побачивши футболку з образливим написом на адресу Путіна, атакував її власника - Вадима Дубовського.
"Сенсація! Сьогодні в священному місті древніх інків сталася сутичка ватника з футболкою "Путін-х**ло!". В результаті нова футболка пала смертю хоробрих, а ватник був затриманий поліцією", - з гумором написав Дубовський в мережі.
У своєму новому відеозапису Дубовський заявив, що подібних футболок у нього багато, як і місць в перуанських в'язницях.

Читайте також: Револю ція знову близько: Путіну нагадали три вірних приклади з історії
«Важке і непоказне життя ...івського рашіста. Довелося посидіти дикуну в перуанській в'язниці... А може, і до сих пір сидить», - каже Дубовський на відео.
«У мене таких футболок стільки ж, скільки місць для вас в перуанських в'язницях», - додав проукраїнський активіст.

Обережно! На відео присутня ненормативна лексика!


Як повідомляв ONLINE.UA, росіянам на прикладі Карабахського конфлікту між громадянами Азербайджану та Вірменії пояснили, чому в Україні не співчувають у зв'язку з катастрофою російського військового літака Ту-154 над Чорним морем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?