У Москві стався інцидент зі стріляниною і заручниками, є поранені
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві стався інцидент зі стріляниною і заручниками, є поранені

У Москві стався інцидент зі стріляниною і заручниками, є поранені
Джерело:  online.ua

У Москві на вулиці Єльнінській під час обшуків чоловік взяв у заручники жінку і відкрив вогонь по поліцейських, в результаті чого п'ятеро людей отримали поранення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на lenta.ru.
Як заявила представник московського главку Слідчого комітету Росії Юлія Іванова, чоловік, який взяв в заручники пенсіонерку і поранив п'ятьох осіб, в тому числі трьох поліцейських, наклав на себе руки.
При цьому наголошується, що захоплена жінка звільнена.
Відзначається, що операція із затримання зловмисника готувалася близько восьми годин. Були задіяні поліцейські, Росгвардія, снайпери, співробітники МНС і представники СКР.
Також стало відомо, що співробітники правоохоронних органів затримали в Москві спільника чоловіка, який відкрив вогонь по поліцейських.

Читайте також: Пере стрілка бандитів з поліцейськими в Києві: з'явилися нові подробиці, фото і відео
Затриманого доправлено до відділку поліції за підозрою в пограбуванні.
Як пише life.ru, подільники днями здійснили наліт на приватну фірму в Москві. Наразі спільник дає свідчення.
За інформацією видання, поживою чоловіків стали 130 тисяч рублів.
Порушено кримінальну справу за статтями «Замах на вбивство двох і більше осіб», «Посягання на життя співробітника поліції» і «Захоплення заручників».
За інформацією джерела «Лента.Ру», чоловік стріляв із власної мисливської рушниці.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилися фото з місця затримання озброєного чоловіка, який раніше змусив поліцейських відкрити стрілянину і переховувався в своїй квартирі на Оболоні в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?