Загибель Ту-154 в Росії: стало відомо про головну версію катастрофи
Категорія
Світ
Дата публікації

Загибель Ту-154 в Росії: стало відомо про головну версію катастрофи

Загибель Ту-154 в Росії: стало відомо про головну версію катастрофи
Джерело:  online.ua

Російські експерти в якості основної версії причин катастрофи Ту-154 над Чорним морем 25 грудня розглядають потрапляння в двигуни літака стороннього предмета.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на life.ru.
За даними джерел видання в міжвідомчій комісії, яка розслідує причини авіакатастрофи, версія про технічну неполадку в одному з двигунів літака через потрапляння в нього птаха стала пріоритетною.
«Поруч розташована база по дослідженню птахів, можливо, один з птахів потрапив у двигун - це поки пріоритетна причина», - заявило джерело видання.

Читайте також: Не треба пижитися злиденній країні: в Україні пояснили суть катастрофи з Ту-154
Раніше озвучувалися інші версії: серед можливих причин авіакатастрофи експерти Федеральної служби безпеки Росії називали потрапляння у двигун сторонніх предметів; неякісне паливо, що спричинило втрату потужності і відмову роботи двигунів; помилку пілотування; технічну несправність борту, який впав у море.
Нагадаємо, рятувальники вже виявили хвостову частину Ту-154 з двигунами, а також бортові самописці, які доставили в підмосковні Люберці, де їх досліджуватимуть в спеціалізованому експертному НДІ Міноборони.
Літак Ту-154 Міністерства оборони Росії, на борту якого перебували 92 людини, впав в Чорному морі під Сочі 25 грудня. За попередніми даними, всі, хто був на борту, загинули.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі з'явилося відео, на якому відображений процес підняття уламків російського військового літака Ту-154, що впав в Чорне море.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?