У історії з відданим псом і його подругою з'явилося продовження: опубліковані нові фото
Категорія
Події
Дата публікації

У історії з відданим псом і його подругою з'явилося продовження: опубліковані нові фото

У історії з відданим псом і його подругою з'явилося продовження: опубліковані нові фото

Історія про пса, який дві доби провів на залізничних коліях під Ужгородом, захищаючи поранену сестру

, закінчилася щасливо, тварини знайшли своїх господарів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.


"Ужгородські собаки краще українських політиків! Передноворічна історія з двома собаками, які потрапили в біду на залізниці в Ужгородському районі, закінчилася щасливо. Люсі (дівчинка, яку травмував потяг) і Панда (брат Люсі, який дві доби не відходив від неї) знайшли своїх господарів - жителів с.Тійглаш недалеко від Ужгорода. Вірніше, господарі знайшли собак завдяки волонтерам, які займаються захистом тварин", - написав він.


Політик розповів, що за дві доби по шляхах, на яких лежали поранені собаки, проїхали понад сорок поїздів. Весь цей час Панда грів своїм теплом сестру Люсі і охороняв її. За словами Москаля, ветеринари діагностували у собак забої, струс мозку і набряки, але обійшлося без важких травм.



Читайте також

:

Сепарогриз:

мережу розчулило фото з Донбасу

Москаль також повідомив, що відзначив колектив громадської організації «Допоможи другу», яка врятувала собак, почесною нагородою - «Золотим закарпатським ведмедиком».


"За те, що ці люди постійно допомагають тваринам, які залишилися без нагляду, і за цю передноворічну історію зі щасливим фіналом", - зазначив голова Закарпатської ОДА.


Він додав, що відданість і взаємовиручка ужгородських собак повинна стати прикладом для людей.


"Від себе скажу, що люди в аналогічних ситуаціях, на жаль, далеко не завжди поводяться так само гідно. А якщо говорити про політиків, то їх поведінка буває прямо протилежною - не врятувати, а штовхнути ближнього під поїзд. Тому вірність, відданість і взаємовиручка, які показали дві собаки з Ужгородського району, повинні стати прикладом для людей!", - зазначив він.


Користувачі мережі прокоментували продовження історії про відданих тварин.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше соцмережу вразило фото, на якому зафіксовано, як бійці АТО в плацкартному вагоні повертаються разом зі своїми фронтовими тваринами.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?