Тимошенко порадувала росЗМІ образливим словом про українців: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Тимошенко порадувала росЗМІ образливим словом про українців: опубліковано відео

Тимошенко порадувала росЗМІ образливим словом про українців: опубліковано відео
Джерело:  newsone.ua

Лідер фракції "Батьківщина"  Юлія Тимошенко  порівняла українців з папуасами, чим порадувала російські пропагандистські ЗМІ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  NewsOne.
В інтерв'ю телеканалу Тимошенко заявила, що Україна експортує тільки сировину, хоча могла б заробляти набагато більше на продажу готової продукції.
Читайте також: Тимошенко схожа на Трампа, а якщо б вибори були в Україні, перемогла б Клінтон - соціолог
"Ми, як папуаси, торгуємо сировиною, розумієте? Зерном, соняшниками, кукурудзою, рапсом, пшеницею", - сказала політик, додавши, що ситуація з продажем сільськогосподарських земель в Україні є неприпустимою.
За словами Тимошенко, Україна отримує від експорту "нещасні 18 мільярдів доларів". Вона вважає, що країні потрібно брати приклад з Італії, яка торгує не сировиною, а товарами, такими як піца, печиво, спагетті, і заробляє з одного гектара в десять разів більше, ніж Україна.
Такі заяви Тимошенко розтиражували російські ЗМІ. Зокрема новину поширили РІА Новини і Gazeta.ru і Вісти.
( Дивіться заяву Тимошенко з 18:51)


Як повідомляв ONLINE.UA,  екс-президент Віктор Ющенко заявив про те, що в резиденції "Межигір'я" за часів його президентства збиралася жити тодішній прем'єр України Юлія Тимошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?