Відомий росіянин закликав вбити кілька мільйонів українців: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомий росіянин закликав вбити кілька мільйонів українців: з'явилося відео

Відомий росіянин закликав вбити кілька мільйонів українців: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Росії запропонували сценарії регіоналізації світу, в рамках яких необхідно або розчленувати Україну, або ліквідувати кілька мільйонів українців.


Про це в ході засідання клубу "Русский кругозор" 23 грудня заявив російський аналітик, колишній чиновник адміністрації президента Росії Михайло Хазін, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Читайте також: Україна в небезпеці: Трампу готують сценарій великого світу з Путіним


За словами Хазіна, переможець президентських виборів в США Дональд Трамп підтримує регіоналізацію світу, при якій Україна перебуває в сфері впливу Росії. У разі, якщо РФ при цьому хоче зберегти Україну лояльною і цілою країною: "Потрібно повертати Донбас зі зміною керівництва в Києві... Далі починається контрпропаганда. Населення насправді не в захваті там. Так, там є, грубо кажучи, кілька мільйонів людина, яких не можна виправити. Ну їх потрібно частково ліквідувати, а частково - вигнати", - заявив він.


Хазін також запропонував ще один варіант, при якому частина областей України перейдуть до складу Росії, і частина - в Польщу. "Новоросія", тобто вся територія від Харкова до Одеської області. Це може бути Запорізька, Дніпропетровська, в загальному, все. "Новоросія" повинна увійти в Росію областями з повною денацифікацією, деукраїнізацією. З повною забороною використання українського шрифту, українських текстів, передач українською мовою, викладання українською. Коротше кажучи - повністю. А Київ і північна частина України від Сум до Києва, Чернігова і так далі повинні стати аграрною державою", - сказав аналітик.


Читайте також: Трампу не до Путіна: в Росії порадили Кремлю не зачаровуватися


При цьому, на його думку, в Україні не повинно залишитися промисловості і армії. "Так, при цьому там буде надлишкове населення. Надмірне населення нехай на Далекий Схід їде. Нам треба країну піднімати. А ось та частина, яка західна, западенці - чотири або п'ять областей. Їх просто потрібно віддати Польщі. Тобто всю бандерівщину потрібно вигнати туди і віддати полякам. Справа в тому, що по розділу світу Польща теж іде до нас. нам потрібно забезпечити лояльність Польщі і зайняти їх чимось", - резюмував публіцист.


Відео: YouTube/Олександра Шморгун


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Михайло Хазін прогнозував, що після виборів президента США російському лідерові Володимиру Путіну загрожує не тільки відставка, а й Гаазький суд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?