Стало відомо, коли США покарають Путіна за втручання у вибори
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо, коли США покарають Путіна за втручання у вибори

Стало відомо, коли США покарають Путіна за втручання у вибори
Джерело:  CNN

Адміністрація президента США Барака Обами введе  додаткові санкції проти Росії за втручання російських хакерів у вибори американського президента  29 грудня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.
Як розповіли виданню американські чиновники, США мають намір розширити вже існуючі санкції, а також прийняти ряд дипломатичних заходів, які адміністрація Обами вважає пропорційною відповіддю на хакерські кібератаки Росії.
Крім того, офіційні особи США також повідомили, що уряд має намір вжити деякі "таємні дії".
Читайте також: Місце і час виберемо самі: Обама зробив гучну заяву про помсту Путіну
Відповідні заходи США не будуть пов'язані з доповіддю американської розвідки про хакерство, яка повинна бути представлена на початку січня. У доповіді йтиметься про розсекречену інформацію про кібератаки Китаю в 2008 і 2012 роках, а також про спроби несанкціонованого доступу і дезінформації спецслужбами Росії в передвиборній кампанії в 2016 році.
Як повідомляв ONLINE.UA,  директор проекту кібербезпеки в Белферському центрі Гарвардського університету Майкл Сальмеер вважає, що США під час президентства Барака Обами можуть вдатися до наступальної кібератаки на Росію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?