Адель втретє удостоїлася престижного титулу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Адель втретє удостоїлася престижного титулу

Адель втретє удостоїлася престижного титулу
Джерело:  Daily Mail

Популярна британська співачка Адель, яка нещодавно таємно вийшла заміж, стала артисткою року за версією відомого музичного журналу Billboard.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.
Редактори видання опублікували рейтинг кращих артистів 2016 року. Цього разу перший рядок списку очолила Адель, якій вдалося продати понад 9 мільйонів копій альбому «25».
Відзначається, що титул кращої артистки Адель отримує вже втретє. Раніше аналогічну нагороду співачка отримувала в 2011 і 2012 роках.
Читайте також: Адель похвалилася сюрпризом від маленького сина: з'явилося фото
Крім того, останній хіт співачки Hello займав провідний рядок хіт-параду Billboard більше десяти тижнів.
До слова, у 2016 році Адель дала безліч концертів, за що і отримала визнання публіки. Лише за 10 місяців вона виступила 107 раз.
У наступному році британська співачка має намір продовжити гастролі. Адель планує відвідати Австралію і Нову Зеландію.
Як повідомляв ONLINE.UA, в лютому 2016 року Адель стала тріумфатором найпрестижнішої премії Brit Awards. Співачка перемогла в чотирьох з п'яти категоріях, на які вона була номінована.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?