"Друг Путіна" шокував новою заявою про вбивство людей
Категорія
Світ
Дата публікації

"Друг Путіна" шокував новою заявою про вбивство людей

"Друг Путіна" шокував новою заявою про вбивство людей
Джерело:  online.ua

Президент Філіппін Родріго Дутерте пригрозив скидати з вертольота корумпованих чиновників, додавши, що він так уже робив.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна", цитує "Філіппін стар".
"Якщо ви корумповані, я підніму вас на вертольоті і скину вниз на шляху до Маніли (столиця Філіппін - Ред.). Я вже робив так раніше, так що, чому б не зробити це знову?", - Заявив Дутерте в ході виступу перед постраждалими від тайфуну на Філіппінах.
Крім того, за словами Дутерте, минулого тижня на Філіппінах були заарештовані шість наркоторговців, у яких вилучили метамфетамін, відомий в Філіппінах як "шабу", а загальна вага вилучених речовин склала півтонни.
Читайте також: У Путіна похвалилися знайомством з президентом, який хамив Обамі
"Їм пощастило, що мене не було в той час в Манілі. Якби я знав, що в якомусь будинку там багато шабу, я б точно вбив цих людей", - заявив Дутерте.
Раніше президент Філіппін заявляв, що особисто розправлявся з підозрюваними у скоєнні злочинів.
"І я раніше їздив в Давао на мотоциклі, просто патрулював вулиці в пошуках сутичок, щоб убити кого-небудь", - сказав Дутерте.
Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Філіппін Родріго Дутерте, який раніше відзначився особливою симпатією до президента РФ Володимира Путіна, назвав Верховного комісара ООН з прав людини Зейда Раада аль-Хусейна ідіотом після того, як чиновник запропонував правоохоронцям розслідувати дії лідера країни.
В кінці листопада на Філіппінах готували замах на президента Родріго Дутерте. В результаті інциденту постраждали семеро охоронців Дутерте і двоє місцевих солдатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?